THE SEA FOOD MARKET

THE SEA FOOD MARKET Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 10 beoordelingen
4 jan 2021 om 21:58 Ik laat nooit een review achter, maar dit.. 1,5u gewacht, sushirijst zowat rauw, foe yong hai zelf maar in de pan gegooid met kruiden want het smaakte nergens naar, en een HAAR in de smaakloze bami. Bid dat ik geen voedselvergiftiging heb, nooit meer!!
28 okt 2020 om 8:03 Bezorger kwam na anderhalf uur opdagen met lauw eten, de " gewokte zeevruchten" bleken 3 garnalen met een soort gestoofde surimi ... meteen de laatste keer besteld daar ... ik hoef niet meer
20 sep 2020 om 20:34 Lekker eten
14 sep 2020 om 10:13 Prima, en veel eten!
11 aug 2020 om 6:24 Was lekker
6 jul 2020 om 21:15 Eten viel tegen
7 sep 2019 om 8:26 Babi pangang spek te droog te zout helemaal niet lekker . kip loempia ( 4 stuks ) smaakte nergens naar . Alles in de vuilnisbak geflikkerd . Eerste keer was lekker deze tweede of derde keer schandalig bah eens maar nooit meer .
1 sep 2019 om 5:17 Heerlijke foe yong hai .. babi pangang fantastisch .. saus apart netjes verpakt .. bami nasi alles erg lekker . Grote porties Nette bezorger . Top . Groet René
17 aug 2019 om 21:48 Was het meest smierige wat ik ooit heb gegeten... 26 euro verder en de kiploempje smaakte naar shit en de rund kerry smaakte naar alles behalve kerry en de rund zelf leek meer op plastic dan rund...of besteed aandacht aan je keuken en product of sluit!